Crează oferte de preț prin care să crești venitul tău per proiect chiar dacă ești la început de drum sau avansat în design.
...și astfel ajungi să te întrebi: ”Am cerut oare prea puțin?” sau ”Am cerut prea mult?”. Dacă tu nu știi să îți evaluezi propria valoare, clientul nu va ști nici măcar pe atât.
Știm că partea de business poate fi un turn off total pentru un om creativ. Stai liniștit, nu e rocket science. O strategie de preț te ajută să fii sigur că ești plătit exact așa cum meriți.
...mai ales când nu ești pregătit pentru anumite întrebări capcană care pot să apară pe parcurs. Atunci când ești familiarizat cu anumite trucuri psihologice, îți este mult mai ușor să duci discuția într-o direcție favorabilă ție.
Este un fișier în format excel care te va ajuta să construiești o ofertă de preț fulgerător de rapid și într-un mod foarte clar.
Pentru a evita orice tip de neînțelegeri sau incertitudini, este recomandat să îi prezinți clientului un mic dicționar prin care să definești livrabilele pe care le pui la dispoziție.
Atunci când îți denumești pachetele într-un mod creativ, dai de înțeles că ești atent la toate detaliile, iar acest lucru te ajută la personalizarea brandului tău. Vei avea acces la o listă cu nume creative, prin care poți să îți valorifici ofertele de preț.
Este un tool care te ajută să ai o evidență clară a livrabilelor pe care poți să le pui la dispoziția clientului, în funcție de cele mai populare industrii. Astfel poți să mergi liniștit la întâlnirea cu clientul, fără să îți faci griji că uiți să incluzi ceva în ofertă.
Dacă vei parcurge cursul, vei auzi la un moment dat că trebuie să faci o mică muncă de detectiv înainte de întâlnirea cu un client. Ei bine, vei primi ca bonus și o listă de întrebări, împreună cu toate explicațiile necesare, care să te îndrume în discuția propriu-zisă cu un client.
Și pentru că exemplele reale fac ca teoria să fie asimilată mai ușor, îți punem la dispoziție, ai ghicit: un exemplu de ofertă reală, care să te inspire atunci când vei fi nevoit să creezi o ofertă de preț.
Ca să fie treaba treabă, vei avea acces la template-uri în format de InDesign și Keynote, aranjate frumos, pentru a-ți prezenta oferta.
…freelancer specializat în graphic design și branding. Cred cu tărie că designul poate fi învățat de oricine, iar misiunea mea este să îți arăt cât de ușor poți face acest lucru. Nu e rocket science 🚀
Am lucrat ca graphic designer, web designer, ux/ui designer, project manager, consultant si art director la diverse agenții și companii de IT. În orice caz, am renunțat la toate titlurile astea. Fac ce-mi place și ceea ce trebuie făcut.
Munca mea a apărut în diverse publicații digitale, printre care Behance și LogoLounge, iar unele proiecte și-au luat zborul și au ajuns virale. Cel mai cunoscut este The Greatest Brandversations.
Îmi place să creez conținut educațional pentru graphic designeri și să repet că: “Azi eși om, mâine designer”
...locul în care vei fi înconjurat doar de oameni de calitate, alături de care poți să crești și mai frumos.
La orice întrebare ai avea nevoie de răspuns, ne vei avea la dispoziție și suntem fericiți să îți putem fi de ajutor.
99% din obstacolele cu care te întâlnești, vor fi rezolvate deja de un alt membru al comunității.
Comunitatea este căsuța noastră, unde vei găsi doar persoane cu respectul în buzunar și conținut de calitate.
Peste 150+ de cursanți și-au crescut venitul făcând oferte de preț mai bune
Scopul acestui prim video este să te ajute să îți creezi o imagine de ansamblu despre curs. Îți vei face o idee despre obiectivele pe care le-am setat și vei afla cu ce vei rămâne după ce îl parcurgi.
Această lecție este un mic overview al strategiilor de preț: avantajele și dezavantajele fiecăreia, definim componentele ofertelor de preț, îți dezvălui mici trucuri psihologice. În plus, vei afla care este strategia de preț cea mai eficientă.
Vorbim despre framework: ce este, de ce avem nevoie de el și care sunt componentele lui. Un mic bonus: frameworkul vine și în variantă descărcabilă.
Întâlnirea cu un potențial client poate să îți dea emoții. Ai la dispoziție un mic ghid de bune practici pentru cele 3 momente cheie: înainte, în timpul și după întâlnire. Din categoria: ”Ce este ok să faci” și ”Oh, no! God, please, don’t do it!”
Vei învăța să creezi o ofertă de preț cap-coadă cu ajutorul framework-ului și vei afla câteva informații practice care te vor ajuta să iei cele mai bune decizii atunci când vine vorba de ofertare.
Colaborările merg bine atunci când tu și clientul sunteți pe aceeași lungime de undă (mai ales când vine vorba despre lucruri de bază precum livrabilele). Este important să îți ajuți clientul să înțeleagă exact ce îi oferi, așa că am creat glosarul de definiții, un tool care vine atașat la ofertă, pentru a-ți ușura treaba și pentru a te asigura că nu apar neînțelegeri.
În această lecție vei putea accesa template-urile de InDesign și Keynote ale ofertei de preț. Îți voi lăsa și câteva ponturi despre cum să le completezi și să le personalizezi din punct de vedere estetic + câteva sfaturi pentru momentul în care trimiți oferta clientului.
Hai să o zicem pe aia dreaptă: nimănui nu îi plac întrebările capcană, mai ales atunci când nu ești pregătit pentru ele. În această lecție îți voi arăta cum să le abordezi ca un pro. Iată niște mici hinturi: limbajul corpului, cunoașterea psihicului uman, înțelegerea intențiilor din spatele unor cuvinte, dos and don’ts.
Mare-i fericirea atunci când primești OK-ul de la client și îți confirmă că îți acceptă oferta. Totuși, acesta este momentul în care poți să o cam dai în bară. Din acest video vei învăța cum să nu faci asta.
That’s all, folks! Sperăm că ți-a plăcut acest curs și că informațiile regăsite aici au fost valoroase pentru tine. Ne străduim să îți punem la dispoziție content de calitate și suntem recunoscători pentru orice feedback.
Vei afla cum să creezi și să implementezi o strategie de preț de la A la Z. Noi îți punem la dispoziție toate materialele necesare + câteva materiale extra pe care le vei putea folosi chiar și de la următoarea colaborare.
Învață să creezi o ofertă de preț prin care să te asiguri că ești plătit așa cum meriți. Protejează-ți munca de riscurile care pot să apară! Economisește 20%