Te salut! Sunt Ștefan Asafti fondatorul Librăria de Design®

Vreau să îți mulțumesc pentru că ne-ai călcat pragul. Deja te afli sub semnul vulturului pentru că ești un om creativ, deci acest spațiu îți este dedicat ție.

Librăria de Design a fost lansată în 2020, iar până în momentul de față a trecut prin mai multe etape. Este încă în faza aia specifică a copilăriei în care se descoperă pe sine. Motivația din spatele proiectului este să deschidem o cale către oamenii creativi, prin care să îi inspirăm să privească mai adânc în interiorul lor, iar mai apoi să iasă la suprafață.

LDD există pentru că am avut ocazia să colaborez cu oameni extraordinari. Porțile rămân deschise pentru oricine vrea să aducă un aport și să susțină proiectul prin diverse forme. Un biscuite, o măslină, ceva.

Nu știm ce ne rezervă viitorul, dar dacă ne punem palma căuș pe frunte, privim către orizont și mijim ochii, parcă se întrevede la distanță ceva frumos.

Stefan Asafti

Tiffany Szekely

Copywriter

Ea este textura cuvintelor, îmbrăcămintea literelor și pantonul reclamelor ce se văd prin Librărie.

Mark Repa

graphic designer

Este tipul ăla Aberant care face graphic design mișto și mai pușcă un tricou și mai mișto între timp.

Ana-Maria Udriște

avocatoo.ro

Atunci când îți iei doza de Udriște, realizezi că legaleza nu este chiar atât de greu de înțeles și că poți să faci atât de multe lucruri pentru munca ta.

Florin Dascălu

graphic designer

Vine de la Iași, vorbește cu tine de parcă i-ai fi frate și te binedispune cu litere de mână.

Ana Muntean

voice artist

Varianta feminină și românească a lui Morgan Freeman. Genul de voce pe care vrei să o asculți pe repeat chiar și atunci când auzi un GDPR consent.

Maria Tabarcea

ilustrator

Maria pictează cu secvențe de 0 și 1, îmbibă Apple penul în RGB-uri infinite și duce ilustrațiile la level de poveste numa' bună de ascultat noaptea la focul șemineului.

Design la tine în inbox

Abonează-te la newsletter și fii printre cei care au acces la conținut exclusiv despre graphic design.