Un brief pentru graphic designeri

  • Brieful în format .doc, versiune RO și EN
  • Lecție video cu sfaturi esențiale pentru discuția pe care o vei purta
  • Lifetime updates
cumpăr acum
Cumpăr acum

Ce se întâmplă atunci când începi să lucrezi la creația unei identități de brand fără un brief?

Faci presupuneri

Când nu știi exact ce își dorește clientul, ajungi să îi livrezi ceea ce îți închipui tu că și-ar dori. Una dintre regulile de aur este să nu faci presupuneri. Niciodată. Deloc.

Lucrezi în plus

Atunci când livrezi fără să știi toate detaliile, inevitabil ajungi să lucrezi mai mult și să te frustrezi, pentru că viziunea ta nu coincide cu viziunea clientului.

Apar neînțelegeri

Știi situațiile alea dureroase în care clientul îți spune: ”Nu trebuia să fie albastru în loc de verde?”. Yep, nimănui nu îi plac. De asta e bine să ai toate cerințele clientului în scris.

Folosește cu încredere brieful și poți evita lejer toate neînțelegerile. În felul ăsta rămâi cu toate cele 9 vieți. Meow!

Sneak peek

01

Brieful

Fișiere editabile în format .doc ale briefului (versiunile RO și EN), foarte prietenoase cu Google Docs. În plus, poți să infuzezi personal brandingul tău.

02

Prezentare video
a briefului

Vei afla cum poți să îți personalizezi brieful în funcție de brandingul tău personal, dar și niște tips and trick despre cum să folosești documentele.

03

Lifetime updates

Și pentru că îmbunătățiri apar mereu, vei avea acces la update-urile briefului în toate cele 9 vieți de pisică pe care le ai.

Instructor Stefan Asafti
Autor

Ștefan Asafti

Partea de briefing este esențială dacă vrei să livrezi rezultate de calitate. Știu cât de complicate pot să devină colaborările dacă începi cu stângul și lucrezi la creația unei identități de brand fără să cunoști anumite detalii esențiale de la client. Been there, done that.

Te încurajez să folosești cu încredere BlackCat Briefcase în colaborările tale. Ăsta este brieful pe care îl folosesc și eu în proiectele mele de ani de zile și crede-mă că își face treaba foarte bine.

Toate întrebările sunt gândite în așa fel încât să poți extrage de la client cele mai relevante informații. Să nu lași nimic pe lângă și să livrezi ca un PRO.

Întrebări frecvente cu răspunsuri concrete

Poate te întrebi

Ce se întâmplă după ce achiziționez brieful?

Vei pune gheruțele pe întrebările de care ai nevoie ca să poți să colecționezi răspunsuri detaliate și relevante pentru a-ți putea desfășura fără probleme etapele procesului de creație. Meow!

Cât timp am acces la brief?

Atât de mult încât poți să îl lași moștenire și generațiilor care vor urma.

Ce fac dacă nu primesc emailul de confirmare pentru accesarea briefului?

Te rugăm să dai un ochi în Spam, iar dacă nu îl găsești nici acolo, scrie-ne un email la adresa contact@librariadedesign.ro și facem să fie bine.

Ce fac dacă întâmpin o eroare la plată?

În cazul acesta te rugăm să verifici mai întâi dacă ai fonduri suficiente și dacă nu îți este blocat cardul (banca emitentă te poate ajuta cu această informație). Dacă eroarea persistă, trimite un email la contact@librariadedesign.ro.

Pot să primesc factura dacă sunt persoană juridică?

Claros que si, te rugăm să ne trimiți datele firmei la contact@librariadedesign.ro.

Prețurile nu includ TVA. Dacă dorești factură pe persoană juridică, trimite un email cu datele firmei pe adresa contact@librariadedesign.ro. Vei avea factura pe email cât ai zice “mama yo quiero”.